Fra idé til produkt

Læs om hvordan Velfærdsklinikken gør gode idéer til virkelighed

Alle nye produkter starter med en problemstilling og en god idé, men vejen fra den gode idé til et produkt kan være uoverskuelig og svær.
Idéklinikken modtager derfor gode idéer, og hjælper med at gøre dem til virkelighed til gavn for Københavns borgere.

Sådan gør vi idéer til produkter:

 1. Velfærdsklinikken modtager og vurderer din idé
  Når Velfærdsklinikken modtager en idé, vurderer vi den efter en række forskellige kriterier, og vi screener markedet for at undersøge om der findes tilsvarende idéer.
   
 2. Udvælgelse
  Hvis vi vælger idéen er god på de forskellige kriterier, sendes idéen videre til en række fagpersoner, der vurderer idéen, idet fagpersoner er bedre til at vurdere hvilke idéer der vil virke i praksis.
   
 3. Behovsafklaring
  Hvis vi vælger at gå videre med idéen, laves der en behovsafklaring. Vi undersøger hvor stor gavn idéen vil have, og for hvor mange personer idéen vil gavne.
   
 4. Test
  Der kan være langt fra teori til praksis. Derfor tester vi altid vores idéer i den virkelige verden, hos borgere og medarbejdere i Københavns Kommune. 
   
 5. Implementering
  Hvis produktet har vist sig at være til stor gavn under testen, implementeres produktet, eksempelvis på et plejecentrer eller i ældreboliger.
   
 6. Udbredelse
  Hvis produktet virker er Københavns Kommune klar til at udbrede produktet til andre dele af kommunen, så endnu flere borgere kan få gavn af de dem.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.